Bröllop

Att gifta sig är något utav det största i livet, och det är då man ska vara som allra vackrast!

När man bokar en brudklädsel hos oss ingår alltid en konsultation, vilket innebär att man bokar en tid ca en månad innan vigseln och pratar igenom hur du ska se ut, vi gör även en provuppsättning. Vi hjälper till med form, färg, ev. löshår och stil som just framhäver dig och något som passar till ditt tema!

Ifall bröllopet äger rum på en lördag så är det enbart brudpar här i salongen, vilket innebär att vi har bara fokus på er den dagen.

När dagen är inne böjar kan du vara trygg i våra händer.

Under tiden du är hos oss fokuserar vi på dig till 100 %. Vi bjuder på lite bubbel och gott tilltugg. Vi gör allt för att göra din dag så bra som möjligt.

Antingen börjar man med att lägga håret på spolar eller lockar med verktyg för att få en bra grund att jobba med. Efter det börjar man med uppsättningen.

När hår och ev. smink är klart är det dags att klä bruden. Det finns gott om plats för detta i salongen. Då hjälper vi dig så att de sista detaljerna hamnar på rätt plats.

Allt som allt tar det mellan 2-4 timmar.

Ett populärt tillval…

Ett populärt tillval…

Brudtärnor och brudgummen

Ibland finns önskemålet att ta med eventuella tärnor på bröllopsdagen. Givetvis finns möjligheten att även på dem utföra en uppsättning/styling. Boka då gärna en tid i samband med din egen bokning så att vi kan ta emot er samtidigt. Om så önskas kan även brudgummen vara närvarande och vid önskemål kan han få håret stylat och/eller klippt.

Så här kan din dag se ut

Så här kan din dag se ut